2012. január 29., vasárnap

Használt svéd pergetőbot eladó


Kihasználatlansága miatt úgy gondoltam, megválok egyik kedvenc csuka-pergető botomtól, egy Zalt Högmarsö 2,40-es, 20-70g dobósúlyú igazi svéd pálcától.


Mindössze néhány alkalommal horgásztam vele, aztán egyéb kötelezettségeim miatt egyszerűen valahogy sosem került sorra, tokjában pihenve várja a bevetést. Kár érte.


Japán-minőségű karbon blankra FUJI Guideline gyűrűk kerültek, a feltűnésmentes színű, parafa nyelű bot kapott azért a nyélnél némi csukamintát, csak hogy tudják mire való.

Jellegét tekintve wobbleres, kanalas-körforgós pálca inkább, erőtartalék van benne bőven.


Itthon nemigen lehet hozzájutni, én Németországban vettem. A legjobb ajánlat most ez:

http://www.angelcenter-kassel.de/ack/zaltspinnrutehgmars8stationrrolle-p-10779.html


Tekintettel az új árára, és arra, hogy a botot alig használtam, az ára 17.000,- forint. Csere nem érdekel.


Megnézni, megsuhogtatni Pesten lehet, de elviszem magammal, amerre épp járok, ha kell. Postán nem adom fel. Kommentben vagy e-mailen tudunk egyeztetni.

1 megjegyzés:

  1. Mivel tudom én is, hogy botot igazán csak kézbe véve, megsuhogtatva lehet venni, és mivel ez egy itthon egyáltalán nem ismert márka, ezért bevittem a Zalt-ot a Kaland Horgászboltba a srácoknak. Ott van kitéve, így bárki bármikor megnézheti, nincs hozzám kötve, az árán pedig a tanácsukra faragtam egy kicsit, hogy még vonzóbb legyen. Így potom 14ezerért bárki hazaviheti. :)
    Erről ennyit, mostantól a pecáé a főszerep! :) Meg a jégé....

    VálaszTörlés