2010. november 10., szerda

Garage sale - eladó holmik

Ismét eljött az idő, hogy megváljak pár kedves horgászcucctól, a képen látható összestől. Mind remekül működik, jól használható, csak épp vagy van másik kedvencem abban a kategóriában, vagy egyszerűen csak nem űzöm már a pecának azt a válfaját, amire ezek a dolgok igazán valók.

Leszögezem az elején, csere nem érdekel. Pont azért akarok ezektől megválni, mert túl sok olyan felszerelésem van, ami egyszerűen soha nem kerül bevetésre.



Íme egy régi harcostárs. 2,70-es, 10-30-as pergetőbot volt, míg akaratlanul le nem rövidítettem. Most 3 centivel rövidebb, karakteresebb, új spiccgyűrűvel. Az orsótartóján egy helyen repedt a parafa. Szerintem kiváló kezdő pergetőbotnak, vagy átépítéshez alapanyagnak. A blank maga szerintem szuper, és 3.500 forintért nem lenne rossz vétel.



Hibátlan, használt teleszkópos könnyű pergetőbot. Remek darab, 10.000 Ft az ára.







Kétrészes csónakos harcsás bot, kuttyogatáshoz. Gyakorlatilag eltörhetetlen ez a Force Master, egyszer beleszerettem, de soha nem kuttyogatok, vizet még nem látott. Ára 5.500 Ft.







Alig használt, hibátlan pergető bot, Dunára gumihalazni ideális. 10.000 Ft-ért adom.



Végül ez a kis orsó, amihez sok élmény fűz, és másokat is sok szép élményhez juttathat. Két fém dobbal, hibátlanul fut, mióta megvan. Ára nevetséges 6.000 Ft.

Ha bármelyik tétel - vagy az összes - érdekel, írj üzenetet. Jó nézelődést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése