2012. március 29., csütörtök

Pergess velem! 1. rész

Elkészültem ez első "non-budget", amatőr, kizárólag saját magam és - remélem - számos horgász barátom örömére készült, az élmények megőrzésére, felidézésére szánt mozgóképes kísérlettel. Bízom benne, hogy tetszeni fog! :)

Szabó Zalán barátommal, a Sügértanya blog (www.szabozalan.hu) gazdájával pergettünk - baitcasting felszereléssel - 2012. március 10-én fekete sügérre Délegyházán, ott készültek a felvételek.

A kész verzió alá zene is került, baráti tanácsra, talán így élvezhetőbb. Sajnos az eredeti hang a vízálló toknak és a kamera pozíciójának köszönhetően nem lett élvezhető minőségű, ezen majd javítok a jövőben.

Magyarázatot nem fűztem a képekhez, azok szerintem magukért beszélnek. Aki többre kíváncsi, kérdezzen bátran. Rövidesen megjelenik majd egy - többek között a kisfilmben szereplő peca alapján írt - cikkem, abban leírtam minden részletet. Itt a blogon kiteszem rögtön a linket, amint elérhető lesz az írás.

Később szeretnék több letett kamerás - nem testre rögzített - felvételt, vízalattit, érdekesebb beállításokat is kipróbálni, meg a nem vízálló hátlapot, amin jobban átszűrődnek a hangok és a csatazaj. Csak olyat várjatok persze, amit egyedül, egyetlen ilyen kamerával meg tudok valósítani.

A véleményeket és az építő jellegű kritikát örömmel fogadom. Utóbbit elsősorban azoktól, akik próbálkoztak már hasonlóval és saját tapasztalatokkal bírnak... ;) Amíg elkészül a profik által felvett és vágott adás a PVTV-n, addig érjétek be ezzel! :) Jó szórakozást!

3 megjegyzés:

  1. szia!
    jó lett a video...nekem az ilyenek jobban tetszenek, mint az erősen megvágott profi munkák

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!

    Nekem is tetszett.

    Üdv.: Viktor

    VálaszTörlés